Foto: DELFI

Trešdienas, 7. decembra, vakarā "Kino Citadele" pulcējās sabiedrībā zināmi cilvēki un vienkārši kino jomas interesenti, lai baudītu uz lielajiem ekrāniem nonākušo pašmāju pikanto komēdiju "Svingeri".

Šī bija pirmā reize, kad plašākai sabiedrībai bija iespēja novērtēt režisora Andreja Ēķa un scenāristes Rasas Bugavičutes-Pēces kopīgo veikumu, un pēc filmas zālē skanēja skaļi aplausi.

Tiesa, domas par redzēto dalījās – kamēr vairums jūsmoja par necerēti gaumīgajiem jokiem, komiskajām situācijām, draiskajām ainiņām un uzteicamo aktierspēli, atradās arī tādi, kuriem uz ekrāniem notiekušais šķita vulgārs un pārāk piesātināts rupjībām.

Kā jau pirmizrādē pienākas, vakara galvenajās lomās bija "Svingeru" aktieru komanda Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Ģirts Ķesteris, Kristīne Belicka, Elīna Vāne, Jurijs Djakonovs un mūziķis Jānis Jubalts.

Pēc filmas visi devās uz kino bāru "Vertigo", kur dalījās iespaidos par redzēto, un ballītes atmosfēra liecināja, ka šoreiz ir iemesls līksmot – kā pārsteigums nākušais kinodarbs attaisnojis uz sevi liktās cerības un radošā komanda par rezultātu var justies gandarīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!