Pirmdien, 7. decembrī, Holivudā pirmizrādi piedzīvojis viens no šī gada gaidītākajiem kino projektiem - režisora Kventina Tarantino vesterns The Hateful Eight.

Pirmizrādē mirdzēja tādas filmas zvaigznes kā Kurts Rasels, Semjuels L. Džeksons, Tims Rots, Dženifera Džeisone Lī un citi.

Tāpat filmas pirmizrādē gozējās seksa simbols Čenings Tatums, par kura dalību šajā projektā labu laiku nebija īstas skaidrības - lai gan neoficiāli bija zināms, ka viņš uzaicināts filmēties, cilvēkus satrauca, ka populārais aktieris neparādījās filmas pirmajā reklāmas rullītī.

Novembrī iznākušajā treilerī gan vērīgākie pievilcīgo kinozvaigzni bija pamanījuši - tajā viņš pavīdēja vien uz īsu mirklīti un nezinātājam stāvā ar aizklāto seju Tatumu atpazīt bija praktiski neiespējami.

Tarantino faniem gan vēl nedaudz jāpaciešas - kinoteātros to daudzviet sāks izrādīt jau no janvāra sākuma, bet dažu valstu kino mīļiem būs jāpaciešas līdz janvāra beigām vai pat februārim. Kad filma nonāks uz lielajiem ekrāniem Latvijā, pagaidām publiski nav zināms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!