Foto: DELFI

Trešdienas vakarā izmeklēta publika tika ielūgta uz Andreja Ēķa komēdijas "Klases salidojums 2" pirmo pirmizrādi.

No Valentīndienas, 14. februāra, jauno filmu varēs redzēt lielākajos kinoteātros, bet dienu vēlāk arī Anglijā un Īrijā, "Delfi" informēja studijas "Platforma Filma" komunikācijas konsultante Agnese Ruberte.

Filma "Klases salidojums 2" vēsta par tās pirmajā daļā iepazītajiem trim draugiem - aktiera Aināra Ančevska atveidoto Nilu, mūziķa un aktiera Jura Kaukuļa tēloto Tomu un Andri, ko atveido Imants Strads.

Toms gatavojas kāzām un ir izdevis jaunu dziesmu albumu, Nils gatavojas maratonam un ir apmierināts ar dzīvi, bet Andris ir tikai viena randiņa attālumā, lai satiktu savu mūža sievieti.

Puiši nolemj rīkot Tomam vecpuišu ballīti, uz ko ierodas arī viņu labs draugs Raimonds, kura lomā iejuties Gints Grāvelis. Tomēr viss nenotiek, kā plānots - Toma albums izrādījies neveiksmīgs, Andra randiņš izgāžas, un Nils uzzina, ka viņu ir krāpusi sieva.

Visam tam pa vidu draugiem ir jādodas uz bērēm, gan arī jāsarīko Toma vecpuišu balle un jāpaspēj uz Toma kāzām. Personīgās problēmas un ciešais laika nogrieznis ievilks draugus galvu reibinošos piedzīvojumos, filmas sižetu ieskicēja Ruberte.

"Klases salidojuma" pirmo daļu kopš 2019.gada februāra kinoteātros, televīzijā un citviet noskatījušies vairāk nekā 400 000 skatītāju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!