Foto: Vida Press
Daudzi, iespējams, joprojām nespēja aizmirst pagājušā gada Valentīna dienu, kad uz lielajiem ekrāniem iznāca erotiskā filma "Fifty Shades of Grey" ("Greja piecdesmit nokrāsas"). Šobrīd norisinās darbs pie kinolentes turpinājuma.

Šonedēļ atklātībā nonākuši svaigi kadri, kas tapuši filmēšanas laukumā Francijas Rivjērā. Kā liecina foto, kinolentes turpinājums priecēs ar ne mazāk pikantām un erotiskām ainiņām.

Slepus uzņemtajās bildēs piefiksēta pludmales ainas filmēšana. Attēlos iemūžināti abi stāsta galvenie mīlnieki, kurus atveido aktieri Džeimijs Dornans un Dakota Džonsone.

Filmas fani var uzgavilēt – attēli apliecina, ka Džonsone pludmales ainā novilks bikini augšiņu un atkailinās krūtis. Turklāt šo ķermeņa daļu pavisam pliku demonstrēs arī citas daiļavas.

Lai gan daudzi atzinuši, ka "Fifty Shades of Grey" ir viena no visu laiku sliktākajām filmām, tās kases ieņēmumi bija žilbinoši, un nevienam nav šaubu, ka arī filmas turpinājums būs finansiāli ļoti veiksmīgs.

Plānots, ka stāsta otrā daļa "Fifty Shades Darker" uz lielajiem ekrāniem iznāks 2017. gada Valentīna dienā. Tas nozīmē, ka daudziem puišiem līdzīgi kā pērn atkal piespiedu kārtā šo romantisko vakaru nāksies pavadīt kinoteātros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!