Foto: Publicitātes attēli
24. maijā straumēšanas platfomā "Go3" pie skatītājiem nonāks jauns pašmāju seriāls "Rīgas vārti". Spilgtais Latvijas un Lietuvas aktieru sastāvs, negaidīti sižeta pavērsieni un daudzveidīgās filmēšanas lokācijas ļaus ieskatīties kriminālās pasaules aizkulisēs. Seriāla veidotāji sola pārsteigt ar elpu aizraujošām situācijām un dramatiskiem attiecību līkločiem.

Seriāla galveno varoni Ēriku, ko atveido Lietuvas uzlecošā zvaigzne Mants Zemļeckis, pamatīgi nomocījusi dzīve viņa tēva – ietekmīga miljonāra – paspārnē un viņš pieņem izaicinājumu izlauzties no vienmuļās ikdienas, iesaistoties bīstamajā narkotiku tirgus pasaulē, kur viņam jālavierē starp likuma sargu un starptautisku kriminālu grupējumu attiecībām. Kad Ēriks pārņem noziedzīgo afēru azarts, viņš nolemj apiet savus sākotnējos partnerus, lai kļūtu par vēl nozīmīgāku spēlētāju bīstamajā biznesā. Pārdrošais solis viņu nostādīs vēl sarežģītākā situācijā, taču atpakaļceļa var arī vairs nebūt.

"Rīgas vārti" 12 epizožu garumā skatītājus vedīs līdzi Ērika un viņa sabiedroto cīņai par varu, naudu, mīlestību un izdzīvošanu. Lai arī apstākļi ir mainījušies, galvenais varonis, tāpat kā iepriekš, izaicinoši turpina savas dzīves jēgas meklējumus, kā arī mēģina orientēties savu vērtību pasaulē.

Seriāla sižetu iedzīvinās iespaidīgs Latvijas un Lietuvas aktieru ansamblis. No Latvijas tajā piedalīsies Jēkabs Reinis, Lelde Dreimane, Dārta Daneviča, Edgars Ozoliņš, Ivars Puga, Anete Krasovska, Dārta Dejus, Zane Burnicka, Vitālijs Jakovļevs un citi.

Seriālā piedalīsies Ivars Kalniņš, kurš attēlos ietekmīgas mafijas ģimenes galvu. Filmēšanas lokāciju daudzveidība nodrošinās seriāla autentisko noskaņu, ļaujot skatītājam ceļot līdzi seriāla varoņiem uz Rīgu, Viļņu un Tallinu.

"Seriālā piedalās lielisks aktieru sastāvs no Lietuvas un Latvijas – cilvēki, ar kuriem es labprāt esmu strādājis un darīšu to turpmāk. "Rīgas vārti" sižets par kriminālo pasauli ir dažādas asociācijas raisošs un režisors kopā ar aktieriem radīja atmosfēru un iedzīvināja sižetu, lai iepriecinātu skatītāju," pastāstīja Ivars Kalniņš.

Dzīves drāmu ar krimināliem elementiem veido jau zināmo seriālu "Viņas melo labāk", "Tunelis" un "Nemīlētie" producenti Audrius Janušausks un Rimvīds Martinaitis. Režisors ir Ričardas Vitkaitis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!