Foto: Vida Press
Šonedēļ tapis zināms, kurai tiks uzticēta galvenā loma "Disney" studijas populārās animācijas filmas "Mazā nāriņa" ("The Little Mermaid") ekranizācijā – zemūdens princesi Arielu atveidos amerikāņu dziedātāja un aktrise Halle Beilija (attēlā).

1989. gadā iznākusī multfilma ir balstīta uz Hansa Kristiana Andersena pasakas "Mazā nāriņa" motīviem. Pagaidām gan nav zināms, kad animācijas filmas ekranizācija nonāks kinoteātros.

Šonedēļ izziņots, ka galveno – nāriņas Arielas – lomu atveidojas 19 gadus jaunā Halle Beilija. Kā norādījis filmas režisors Robs Māršals, "meklējumi bijuši intensīvi", tomēr tieši Halle iemiesojusi pilnīgi visas īpašības, kas nepieciešamais šim tēlam.

"Plus arī brīnišķīga balss. Viņai piemīt visas būtiskākās īpašības, lai atveidotu šo ikonisko lomu," klāstījis režisors.
Atgādinām, ka pēdējos gados ekranizāciju piedzīvojušas arī tādas populāras "Disney" animācijas filmas kā "Džungļu grāmata" ("The Jungle Book") un arī "Karalis Lauva" ("The Lion King"), kas kinoteātros Latvijā būs skatāma šovasar.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!