Foto: Vida Press
Publiskajā telpā izskanējusi informācija, ka jaunās supervaroņu filmas "The Batman" ("Betmens") režisors Mets Rīvss galveno – Brūsa Veina jeb Betmena – lomu piedāvājis atveidot aktierim Robertam Patinsonam, kurš daudziem joprojām visspilgtāk atmiņā palicis ar vampīra Edvarda lomu jauniešu iecienītās "Krēslas" ("Twilight") sāgā.

Plānots, ka filma uz lielajiem ekrāniem ASV iznāks 2021. gada jūnijā. Roberts Patinsons šobrīd esot visreālākais kandidāts uz galveno lomu, šonedēļ vēsta izdevums "Variety", kurš šo informāciju uzzinājis no Betmena filmas veidotājiem pietuvināta avota.

"Warner Bros." studija izskanējušo informāciju pagaidām nav komentējusi. Tiek vēstīts, ka darbs pie filmas uzņemšanas sākšoties šī gada beigās vai nākamā gada sākumā. Joprojām tiekot pieslīpēts filmas scenārijs.

2016. gadā studija apstiprināja, ka jaunās Betmena filmas režisors un arī galvenās lomas atveidotājs būs aktieris Bens Afleks, kurš šī supervaroņa tēlā iejuties jau vairākkārt. Savukārt 2017. gada sākumā tapa zināms, ka viņš nolēmis atteikties no Betmena filmas režisēšanas.

Režisora pienākumus no Afleka pārņēma Mets Rīvss, un studija viņam vēlāk arī deva atļauju pašam izraudzīties savu Brūsa Veina jeb Betmena lomas atveidotāju.

Ja 33 gadus vecais Patinsons tiks nolīgts lomai, viņš kļūs par vēsturē otru jaunāko Betmena atveidotāju. Kristianam Beilam bija tikai 31 gads, kad viņš tika pie Brūsa Veina lomas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!