Foto: Vida Press
Lai cik neticami daudziem arī tas nešķistu, kopš pirmās "Harija Potera" filmas iznākšanas uz lielajiem ekrāniem aizritējuši jau 16 gadi. Mazās ekrāna zvaigznes pa šo laiku krietni pastiepušās, un daļa no viņām vēl aizvien ik pa brīdim iemirdzas dažādos kino projektos.

Piektdien, 22. septembrī, apaļu jubileju svin aktieris un režisors Toms Feltons, kuru pasaule iepazina kā ļaunās Malfoju ģimenes ne mazāk neganto atvasi Drako Malfoju – viņam šajā dienā aprit 30 gadi.

Viņš ir viens no tiem mazā burvja Harija stāsta varoņiem, kurš redzams visās filmas daļās, kas laika posmā no 2001. gada līdz 2011. gadam viena pēc otras priecēja fanus visā pasaulē.

Arī pēc Potera stāsta beigām Feltons nav metis plinti krūmos un turpina rosīties izklaides industrijā – viņš piedalījies gana daudz kino un televīzijas projektos, bet savu lielo "izlaušanās" lomu viņš vēl nav sagaidījis.

Feltons izmēģinājis roku arī kā režisors, bet pagaidām šajā CV ailītē gozējas tikai viens ieraksts – televīzijas filma "Tom Felton Meets the Superfans", kas, kā liecina nosaukums, ir stāsts par paša aktiera tikšanos ar faniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!