Foto: Instagram.com/katerinashpitsa/

Aizvadītajā nedēļā Rīgā pirmizrādi piedzīvojis jaunā latviešu režisora Staņislava Tokalova psiholoģiskais trilleris ar zinātniskās fantastikas elementiem "Tas, ko viņi neredz". Vienā no galvenajām lomām ir iemīļotais Jaunā Rīga teātra aktieris Andris Keišs, filmā piedalās arī aktieris ar nopietnu kino stāžu – Arnis Līcītis. Bet līdz šim Latvijas kino mīļiem mazāk zināms par galvenās lomas atveidotāju Katerīnu Špicu (attēlā) no Krievijas.

Katerīna studējusi aktiermākslu Permas Kultūras institūtā, bet vēlāk liktenis jauno aktrisi aizvedis uz galvaspilsētu Maskavu. Studiju gados simpātiskā meitene piepelnījās, strādājot kā modele un go-go dejotāja.

2005. gadā viņa sāka filmēties nelielos seriālos, bet slavu Špicai divus gadus vēlāk atnesa daudzsēriju projekts "Cirka princese". Nu aktrises kontā ir teju 50 TV, kino un teātra projekti.

Katerīnai ir piecus gadus vecs dēls, kurš dzima laulībā ar aktieri-kaskadieri Konstantīnu Adajevu. Pāris gan izšķīrās drīz pēc dēla piedzimšanas.

Kaut aktrise pārkāpusi 30 gadu slieksni, viņas nebēdnīgais izskats un nelielais augums –aktrise ir 158 centimetrus gara – daudziem liek domāt, ka viņai ir knapi pāri divdesmit.

Pirms nedēļas Katerīna Špica bija ieradusies uz filmas "Tas, ko viņi neredz" pirmizrādi Rīgā. Aktrise savā "Instagram" kontā labprāt dalījusies ar krāšņākajiem brīžiem gan no filmas pirmizrādes, gan piedzīvojumiem pavasarīgajā Latvijas galvaspilsētā, gan no savas ikdienas .

Соооооолнцеееее,крыыыышиииииии :))))
A post shared by Катерина Шпица (@katerinashpitsa) on Mar 23, 2017 at 6:14am PDT

Полетела домой :)

A post shared by Катерина Шпица (@katerinashpitsa) on Mar 24, 2017 at 1:29pm PDT

Надеюсь,общество защиты животных нас не осудит🙈😂

A post shared by Катерина Шпица (@katerinashpitsa) on Mar 10, 2017 at 7:36am PST

А вот такая уходила из театра! Спасибо вам,дорогие друзья!

A post shared by Катерина Шпица (@katerinashpitsa) on Dec 23, 2016 at 12:34pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!