Foto: Publicitātes foto

14. februārī pirmizrādi piedzīvoja režisora Andreja Ēķa komēdijas "Klases salidojums" otrā daļa. Pirmajā nedēļas nogalē filmu kinoteātros visā Latvijā, Īrijā un Anglijā noskatījušies vairāk nekā 18 000 skatītāju.

18 000 skatītāju ir rādītājs, kas pārsniedz pirmā "Klases salidojuma" panākumus pirmajā nedēļā, portālam "Delfi" teic Agnese Ruberte, "Platforma Filma" komunikācijas konsultante.

"Klases salidojums 2" turpina stāstu par tās pirmajā daļā iepazītajiem trim draugiem – Nilu (Ainārs Ančevskis), Tomu (Juris Kaukulis) un Andri, ko atveido Imants Strads – un viņu piedzīvojumiem.'

Filmas sākumā dzīve ir brīnišķīga, jo Toms gatavojas kāzām un ir izdevis jaunu dziesmu albumu, Nils trenējas maratonam un ir apmierināts ar dzīvi, bet Andris ir tikai viena randiņa attālumā, lai satiktu savu mūža sievieti. Puiši nolemj rīkot Tomam vecpuišu ballīti, uz ko ierodas arī jauns personāžs, viņu labs draugs Raimonds (Gints Grāvelis).

Tomēr viss nebūt neiet tik gludi, kā plānots – Toma albums ir izrādījies neveiksmīgs, Andra randiņš izgāžas un Nils uzzina, ka viņu ir krāpusi sieva.

Visam tam pa vidu draugiem ir jādodas uz bērēm, gan arī jāsarīko Toma vecpuišu balle un jāpaspēj uz Toma kāzām. Personīgās problēmas un ciešais laika nogrieznis ievilks draugus galvu reibinošos piedzīvojumos.

"Klases salidojuma" pirmo daļu kopš 2019. gada februāra kinoteātros, televīzijā un citviet noskatījušies vairāk nekā 400 000 skatītāju.

Filmas aktieru komandā šoreiz ir arī jaunas sejas – skatītāju iemīļotās aktrises Elza Gauja, Daiga Gaismiņa un Indra Burkovska. "Klases salidojums 2" režisors ir Andrejs Ēķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!