Foto: DELFI
Režisors Māris Martinsons jau pavisam drīz sāks darbu pie romantiskās komēdijas "Jaungada taksometrs", kas pirmizrādi piedzīvoja novembra izskaņā, turpinājuma, kurā skatītājiem tiek solīti jauni un ne mazāk komiski piedzīvojumi Vecgada vakarā.

Kā vēsta filmas izplatītāji, komēdiju jau redzējuši vairāk nekā 20 tūkstoši kinoskatītāju. "Jaungada taksometrs" joprojām tiek demonstrēts lielākajos kinoteātros, un, sākot ar 21. decembri, filma tiks izrādīta arī dažādos Latvijas novados vairāk nekā 120 vietās.

"Savā laikā mans draugs teica – turpinājumus taisa tikai veiksmīgām filmām. Un es uzskatu, ka par "Jaungada taksometrs" jau tagad var teikt, ka tā ir veiksmīga filma, jo tā ir atradusi savu skatītāju un ir padarījusi šo jaunā gada gaidīšanas laiku gaišāku un priecīgāku.

Manu vēlēšanos izveidot "Jaungada taksometrs II" veicināja tas, ka atsaucība bija ne tikai no skatītājiem, bet arī mūsu komandas aktieriem un arī citiem – gan aktieriem, gan sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, kuri, daloties ar savām pozitīvajām emocijām, izteica vēlēšanos un gatavību ar prieku piedalīties filmas turpinājuma tapšanā. Nevēlos teikt, ka "Jaungada taksometrs II" būs pilnīgs šī gada filmas turpinājums, bet ļoti gribētu, lai arī nākošajā gadā filma pārsteigtu skatītājus ar pilnīgi negaidītiem stāstiem uz lielā pirmssvētku ekrāna. Manuprāt, jebkurš no filmā jau redzamajiem stāstiem būtu turpinājuma vērts. Kā esmu novērojis, sākoties Jaunajam gadam, ir iespējamas lielas pārmaiņas cilvēku dzīvēs, tādas redzu arī filmas tēliem "Jaungada taksometrs II"," stāsta režisors Māris Martinsons.

Atgādinām, ka filma "Jaungada taksometrs" stāsta par notikumiem Vecgada vakarā, kad taksometrā nejauši atstātā Jaungada dāvana liek Andrejam (Laurim Reinikam) atcerēties raibo svinētāju kompāniju, kura tovakar viesojusies viņa automobilī

Komēdijā filmējušies Lauris Reiniks, Nauris Brikmanis, Valdis Melderis, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa-Egliena, Dārta Daneviča, Andris Bulis, Ieva Florence, Māra Sleja, Valters Krauze, Baiba Sipeniece-Gavere un vēl daudzi citi pazīstami aktieri un sabiedrībā zināmas personības.

Filmas veidotāji ir starptautiski atzītais filmu režisors Māris Martinsons, producente Linda Krūkle (filmas "Nevajadzīgie ļaudis" (Lielais Kristaps / Labākā filma 2008), "Amaya", "Romeo n' Džuljeta", "Maģiskais kimono") un operators Jānis Jurkovskis. Filmu producē producēšanas kompānija "Krukfilms" (Latvija).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!