Foto: Vida Press

Piektdien, 8. janvārī, uz lielajiem ekrāniem Latvijas kinoteātros nonāks Kventina Tarantino jaunākais veikums - viņa astotā filma Hateful Eight (Pretīgais 8nieks). Tie, kuri jau filmu redzējuši, neslēpj sajūsmu.

Nedēļas vidū nepacietīgākajiem Tarantino faniem jauno kinodarbu bija iespēja noskatīties Kinoblogeru seansā Kino Citadele, un pēc tā izskaņas Twitter tīklā "uzsprāga" pozitīvu un slavinošu emociju bumba.

Pastāvīgie filmas seansi vietējos kinoteātros sāksies jau piektdien, kad ikvienam populārā režisora daiļrades cienītājam būs iespēja pašam uz lielā ekrāna novērtēt, cik labās skatītāju un kritiķu atsauksmes ir pamatotas.

Atgādinām, ka filmas notikumi risinās Amerikā pēc Pilsoņu kara. Leģendārais mednieks par atlīdzību Džons Ruts konvojē noziedznieci Deiziju uz Redroku, lai tur viņai spriestu tiesu par slepkavību. Ceļā viņus un vēl pārīti ceļinieku pārsteidz sniega vētra, un kompānijai nākas meklēt patvērumu meža būdā.

Tur viņus jau sagaida visai raiba sabiedrība vēl četru cilvēku sastāvā, un pamazām rodas aizdomas, ka šī tikšanās nav bijusi nejauša un katram no astotnieka ir savi, pavisam nopietni iemesli šeit atrasties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!