Foto: Vida Press
Savulaik skatītāju tik iecienītais seriāls "X-faili" ("X Files") veidotājs Kriss Kārters telekompānijas CBS podkāstā pavēstījis, ka seriālam tiek gatavota jauna versija un gaidāma tā konceptuāla atgriešanās, ziņo medijs "Deadline".

Jaunos "X-failus" izstrādājot šobrīd pieprasītais režisors Raiens Kūglers, kuram ir ekskluzīvs piecu gadu līgums ar "Disney Television".

Saskaņā ar Krisa Kārtera teikto, Kūglers šobrīd vācot kopā jaunu aktieru komandu, kas būšot daudzveidīga un sastāvēs no dažādu rasu aktieriem. Sīkāka informācija par topošajiem "X-failiem" nav zināma, arī pats Kūglers nav publiski apstiprinājis, ka strādā pie senā seriāla atdzimšanas.

Režisors Kārters podkāstā norādījis, ka jaunie "X-faili" atšķirsies no viņa veidotā seriāla, kurš uz ekrāniem iznāca 1993. gadā ar Deividu Duhovniju un Džilianu Andersoni galvenajās lomās. "Jaunais seriāls būs atšķirīgs no iepriekšējā, jo šodien mēs visi esam pārņemti ar sazvērestības teorijām," izteicās Kārters.

Kā zināms, "X-faili" bija pasaulslavens zinātniskās fantastikas seriāls, kurā FIB aģenti Fokss Malders un Dana Skallija izmeklēja paranormālas parādības. Seriāls piedzīvoja 218 sērijas un 11 sezonas. Duhovnija un Andersones atgriešanās detektīvu lomās netiek izskatīta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!