Foto: Vida Press
Holivudas zvaigzne Mikijs Rurks, kurš marta vidū izsludinātā ārkārtējā stāvokļa dēļ bija "iestrēdzis" Rīgā, tagad atgriezies mājās Losandželosā.

Par to, ka viņam izdevies atrast iespēju nokļūt mājās, Rurks pavēstījis savā "Instagram" profilā, publicējot suņu bildes un neslēpjot prieku, ka ir "labi atgriezties pie saviem mazajiem".

Tāpat viņš publiskojis aizkustinošu video, kurā glauda vienu no saviem četrkājainajiem mīluļiem, atzīstot – esot prombūtnē Eiropā, viņš par sunīti, kurš ir 21 gadu vecs, domājis dienu un nakti.

Jau vēstīts, ka bija plānots, ka Mikijs Rurks Latvijā filmēsies režisora Mauro Borelli filmā "Warhunt" par Otro pasaules karu.

View this post on Instagram

Good to be back with my kids I don’t know we’re the other 2 are ❤️❤️❤️❤️

A post shared by MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_) on Mar 26, 2020 at 9:25am PDT


"Rurks un viņa asistente Latvijā ieradās marta vidū, dažas dienas pirms tika slēgtas robežas," sarunā ar "Delfi" pastāstīja "Forma Pro Films" vadītājs Igors Proņins. "Paspējām pat nofilmēt dažus testa kadrus. Darbu veica neliela cilvēku grupa, ievērojām visus drošības un dezinfekcijas noteikumus, mērījām temperatūru. Atbrauca policija un visu pārbaudīja. Visi bija maskās, pat aktieris uz filmēšanas laukumu devās maskā un noņēma to tikai filmēšanās laikā. Filmēšana notika ātri, ievērojot sociālo distancēšanos. Pēc filmēšanās visi devās prom ar privāto transportu, ne ar vienu nekontaktējoties. Tomēr nācās filmēšanu pārtraukt. Varēsim pabeigt, kad pašizolēšanās laiks būs beidzies," iepriekš pastāstīja Proņins.

Uz jautājumu, vai aktieris Rīgā uzturēsies līdz 14. aprīlim, producentu kompānijas pārstāvji atbildēja noliedzoši, sakot, ka tiek meklētas iespējas aktieri nogādāt atpakaļ ASV. Aktierim ir jāatgriežas ASV, jo viņa darbs ir saistīts ar dažādiem stingri saistošiem līgumiem un grafiku. Tam būšot nepieciešama īpaša atļauja un transports.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!