Foto: Vida Press/AFP/Scanpix

Holivudas aktieriem Metjū Makkonahijs pamatoti ierindojas šobrīd talantīgāko un populārāko Holivudas aktieru sarakstu augšgalā, un, gatavojoties spilgtajām lomām, viņš dažkārt paveic gluži neticamas lietas.

Nākamā gada janvāra beigās uz lielajiem ekrāniem nonāks piedzīvojumu filma "Gold", kurā Makkonahijs iejutīsies avantūristiska zelta meklētāja tēlā.

Pēc pirmo foto un video publiskošanas daudzus pārsteidza aktiera vizuālās izmaiņas – filmā viņu redzēsim krietni apaļīgāku. Izrādās, aktieris nav izmantojis polsterus, bet patiešām uzbarojies.

Trešdien, 14. decembrī, aktieris viesojās Elenas Dedženeresas šovā, kurā pastāstīja – viņš nav valkājis polsterējumu.

"Tie bija čīsburgeri un alus astoņus mēnešus, kad vien es to vēlējos," atklāja Makkonahijs, kuram izdevies uzbaroties līdz gandrīz 100 kilogramiem.

"Es uzzināju, ka vienīgā lieta, kas, pārmērīgi rijot, tevi nogurdina, ir doma par šāda dzīvesveida pārtraukšanu. Es nekad nejutos noguris, gulēju lieliski un man bija daudz enerģijas," smaidot stāstīja aktieris.

Viņa ģimene pārvērtības uztvērusi ar prieku un devusi Makkonahijam iesauku Kapteinis Jautrais. Apaļīgais tētis īpaši pietrūkstot bērniem, kuri, pateicoties viņa "diētai", katru vakaru tikuši pie picām.

Tiesa, pēc filmēšanās Makkonahijs (attēlā pērnā gada rudenī "Gold" filmēšanas laikā un šī gada maijā) nav pārlieku kavējies un atbrīvojies no liekā svara – tas viņam prasījis sešus mēnešus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!