Foto: Kadrs no video
Otrdien, 11. jūnijā, "Walt Disney" animācijas studija īstu saldēdienu sarūpējusi viesiem populārās multfilmas "Ledus sirds" ("Frozen") faniem – plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts turpinājuma "Ledus sirds 2" oficiālais treileris.

Ilgi gaidītais animācijas filmas reklāmas rullītis, kas publiskots "YouTube", zibenīgi iemantojis popularitāti un strauji izplatījies sociālajos tīklos, raisot fanu sajūsmu.

Tiesa, daži gan sūkstījušies, ka oficiālais treileris esot par dažām sekundēm īsāks nekā pirmais ieskats filmā jeb kaceklis, kuru studija publiskoja februārī, un tajā redzami vairāki tie paši kadri. Reklāmas rullītis ir tikai nepilnas divas minūtes garš.

Kā video aprakstā norādījuši filmiņas veidotāji, kinoteātros ASV "Ledus sirds 2" būs skatāma no 22. novembra.

Jau vēstīts, ka "Ledus sirds 2" ir turpinājums 2013. gadā iznākušajai pēc Hansa Kristiana Andersena pasakas "Sniega karaliene" motīviem veidotajai multfilmai "Ledus sirds", kas kļuvusi par visu laiku skatītāko animācijas filmu un globālu fenomenu.

Arī otrajā filmas daļā skatītāji atkal satiks jau iemīļotos varoņus – karalieni Elzu, viņas māsu princesi Annu, brašo ledlauzi Kristofu, ziemeļbriedi Svenu un, protams, sniegavīru Olafu. Tāpat arī gaidāma vairāku jaunu tēlu parādīšanās.

Saistībā ar jaunajiem tēliem izskanējušas arī dažādas spekulācijas. Tā, piemēram, ārzemju mediji jau vēstīja, ka izteikti minējumi par galvenās varones Elzas iespējamo seksuālo orientāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!