Foto: Publicitātes foto

Ar izcilu un skatītāju iemīļotu, kā arī jaunu talantīgu aktieru – Andreja Alena, Imanta Strada, Jura Žagara, Kristīnes Nevarauskas, Rēzijas Kalniņas, Ievas Segliņas, Niklāva Kurpnieka, Andra Keiša, Andra Daugaviņa dalību jau nākamā gada 20. janvārī pirmizrādi piedzīvos psiholoģiskā trillera "Bezvēsts pazudušās" otrā sezona, portālu "Delfi" informē "Tet" sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Jansone.

Jaunais žurnālists Toms ierodas mazpilsētā Mēronā, lai apskatītu vietu, kurā reiz zaudējis savu ģimeni, bet negaidīti nokļūst traģisku un šokējošu notikumu epicentrā. Pilsētas vienīgā fabrika tiek slēgta, un lielākā daļa mazpilsētas iedzīvotāju negaidīti zaudē darbu. Sāk attīstīties sekta, kas iedzīvotājus sadala starp tās atbalstītājiem un noliedzējiem un izrādās, ka ļaunākais vēl tikai gaidāms...

Filmēšana norisinājās šī gada vasarā Valmierā un Mālpilī, kā arī gleznainajā Mālpils muižā. Uzņemšanas laukumā tika iesaistīta vēl nebijusi plaša komanda, tajā skaitā profesionāli kaskadieri un glābēji.

Skatītājiem tiks piedāvātas sešas apmēram stundu garas sērijas, katra augstā mākslinieciskā kvalitātē. Savukārt aizkadru filmā ikvienam būs iespēja ielūkoties filmēšanas aizkulisēs par to, kā projekts tika uzņemts.

Seriāla scenārija autors ir režisors Vlads Kovaļovs, producente ir Lelde Kovaļova, latviešu rakstniece, pēc kuras debijas romāna motīviem tapa pirmā sezona. Galvenais operators ir Toms Zarāns.

Tie, kuri ar nepacietību gaida ar mistiku un noslēpumainību apvītos notikumus Mēronas mazpilsētā, jau tagad var noskatīties īsu video, kurā pa durvju spraudziņu var ielūkoties, kāda spriedze sagaida skatītājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!