Nedēļas izskaņā par saviem jaunajiem plāniem paziņojusi "Disney" studija, kura, gluži tāpat kā virkne citu lielo studiju, Covid-19 pandēmijas dēļ bija atcēlusi vairāku lielu filmu pirmizrādes – tagad izvēlēts jauns filmas "Black Widow" ("Melnā atraitne") pirmizrādes datums.

Fanu nepacietīgi gaidītajai "Marvel" supervaroņu filmai uz lielajiem ekrāniem bija jānonāk jau maija sākumā, bet martā tika paziņots par pirmizrādes pārcelšanu. Nedēļas izskaņā tapis zināms – saskaņā ar jaunajiem abu studiju plāniem, "Melnā atraitne" pirmizrādi piedzīvos 6. novembrī.

Filmas "Melnā atraitne", kas veidota pēc tāda paša nosaukuma "Marvel" komiksu varones Natašas Romanovas jeb Melnās atraitnes piedzīvojumiem, galvenā zvaigzne ir Skārleta Johansone.

Tāpat "Disney" studija paziņojusi, ka pirms tam atceltā filmas "Mulan" pirmizrāde, kam bija jānotiek 27. martā, tagad ieplānota 27. jūlijā.

Jau vēstīts, ka laikā, kad pasaulē cīnās pret jaunā koronavīrusa pandēmiju un tā izraisīto slimību Covid-19, Holivuda vienu pēc otras atceļ lielās filmas, kas pirms tam bija 2020. gada gaidītāko filmu sarakstos.

Par vairāku kinomīļu gaidītu filmu pārcelšanu uz nākamo gadu paziņojusi arī studija "Sony Pictures" – tā uz nākamo gadu pārcēlusi tādas filmas kā "Morbius", "Ghostbusters: Afterlife", "Uncharted" un "Peter Rabbit 2"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!