Foto: Vida Press
Gada sākumā, veidojot dažādus gaidītāko filmu sarakstus, neviens vēl nenojauta, ka lielu daļu no topos esošajām kinolentēm vajadzēs gaidīt daudz ilgāk, nekā plānots. Šonedēļ tapis zināms – pārcelta arī filmas "Brīnumsieviete 1984" ("Wonder Woman 1984") pirmizrāde.

Filmas "Brīnumsieviete" turpinājumam uz lielajiem ekrāniem vajadzēja nonākt šī gada 5. jūnijā, bet tagad, kā vēsta CNN, tās pirmizrāde pārcelta uz 14. augustu.

"Mēs šo filmu veidojām lielajiem ekrāniem, un es ticu kinoteātru spēkam," savā "Twitter" profilā vēstījusi filmas režisore Petija Dženkinsa, tādējādi noliedzot arī jau uzvirmojušās runas, ka filma savu pirmizrādi varētu piedzīvot kādā no video straumēšanas platformām.

    "Šajā tumšajā un biedējošajā laikā es ar cerīgu skatu raugos nākotnē, kur mēs atkal varēsim kopīgi piedzīvot kino spēku," savus fanus mierinājusi filmas galvenās lomas atveidotāja Gela Gado.

    Fanu iecienītās un komerciāli veiksmīgās filmas "Brīnumsieviete" turpinājums pievienojies garajam jau pārcelto Holivudas grāvēju sarakstam, kurā ir arī jaunā bondiādes filma "No Time to Die" ("Nav laika mirt"), Disneja multfilma "Mulan", "Marvel" gaidītais jaunums "Black Widow" ar Skārletu Johansoni galvenajā lomā un citas filmas.

    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!