Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 6. aprīlī, režisora Andreja Ēķa jaunās komēdijas "Blēži" pirmizrādes gaidās plašākas sabiedrības novērtējumam sniegti filmas plakāti.

Draiskās komēdijas reklāmas plakāti veidoti Endija Vorhola stilā, un uz tiem pozē filmas galveno varoņu atveidotāji – aktieris Intars Rešetins, aktrises Ieva Florence un Rēzija Kalniņa, dziedātājs Ralfs Eilands un četrkājainais mīlulis Cepumiņš.

Filmas pirmizrāde gaidāma 1. jūnijā, un "Blēži", kuru tās veidotāji dēvē par, iespējams, līdz šim izaicinošāko latviešu filmu, ir stāsts par negodīga ierēdņa, ārštata aktrises, dedzīga alūksnieša un ietekmīgas biznesa sievietes mīlas četrstūri.

Šajā mīlas četrstūrī diagonāles velk greizsirdīga bijusī sieva, pārcentīgs miesassargs, izveicīgs advokāts un perspektīvs apsargs. Komēdijas veidotāji sola inscenētu spriedzi, viltotu mīlestību, reālu mākslu un neslēptu kailumu.
Jau vēstīts, ka komēdijas radošā komanda ir režisors Andrejs Ēķis, scenārija autori ir Rasa Bugavičute-Pēce un Andrejs Ēķis, operators – Imants Zaķītis, māksliniece – Maija Jansone. "Blēžu" tērpu autors ir modes mākslinieks Dāvids, komponists – Aigars Grāvers, filmu producē Andrejs Ēķis un Kristians Alhimionoks.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!