Foto: Kadrs no video
Šī gada vasaras sākumā uz lielajiem ekrāniem iznāca kulta filmas "The Conjuring" ("Ļaunuma izsaukšana") otrā daļa. Septembrī izdots filmas DVD, un kinolentes veidotāji šo notikumu atzīmējuši ar ļaužu izjokošanu.

Pulciņš šausmu filmu žanra cienītāju uzaicināti uz kādu noliktavu, kur noticis "Ļaunuma izsaukšanas 2" seanss. Tiesa, kinovakara apmeklētāji nemaz nav nojautuši, ka izvēlēti par izjokošanas upuriem.

Vairāki skatītāji pēc seansa beigām pa vienam uzaicināti uz interviju kādā nelielā telpā ar izgaismotu spoguli. Istabiņā risinājušies ne mazāk spocīgi un nervus kutinoši notikumi kā filmā.

Nelielās istabas pats svarīgākais elements un izjokošanas centrālais objekts ir izgaismotais spogulis. Tiesa, uz interviju aicinātie ļaudis nenojauš, ka atstarojošā virsma ir acu apmāns – tās otrā pusē paslēpies biedējošs radījums.

Neviens no telpā aicinātajiem ļaudīm nav spējis turēties pretī kārdinājumam aplūkot sevi spogulī, taču spoguļošanās visiem beigusies ar kliedzienu un pamatīgu izbīli, kad atspulgā parādījies šausmu filmu tēls.

Tiesa, ar to vēl nekas nav beidzies – arī aiz telpā novietotajiem skapīšiem paslēpies tāds pats mošķis, kurš visus nobiedējis negaidītākajā brīdī.

Atgādinām, ka kinolentes režisors ir Džeimss Vans, kurš specializējies šausmu filmu uzņemšanā un savu roku pielicis arī kulta filmas "Saw" ("Zāģis") daudzo daļu tapšanā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!