Foto: AP/Scanpix
Holivudas superzvaigznes Džonija Depa nedienas turpinās – šobrīd rit viņa tiesāšanās ar finanšu vadības uzņēmumu, un tiesas procesā viens pēc otra tiek celti gaismā neglaimojoši fakti par slaveno aktieri.

Kā vēsta ASV mediji, Depa bijušie finanšu menedžeri tiesas laikā atklājuši, ka aktieris sevi neapgrūtina ar filmu tekstu mācīšanos – viņam tas tiek diktēts priekšā austiņā.

Tiesas laikā šis fakts uzpeldējis, jo milzīgajā tēriņu gūzmā, kas arī noveda pie tiesāšanās, parādījies ieraksts, kas liecina – Deps tērējis simtiem tūkstošus ASV dolāru, lai algotu skaņu inženieri, kurš filmēšanās laikā viņam lasījis nepieciešamos tekstus.

Kā, atsaucoties uz tiesas dokumentiem, vēsta ārvalstu prese, aktieris šo metodi izmantojis gadiem.

Atgādinām, ka finanšu vadības uzņēmums "The Management Group" aktieri tiesā iesūdzēja neatmaksātu parādu dēļ. Aktiera tēriņi gadu gaitā bijuši gluži neticami – viņš iztērējis 75 miljonus dolāru par 14 mājām, arī par pili Francijā ar 18 hektāriem zemes, salām Bahamu arhipelāgā, vairākām mājām Holivudā, dzīvokļiem Losandželosas centra namu augšējos stāvos, zirgu fermu Kentuki.

Tāpat kopš 2000. gada "Oskara" balvai nominētais aktieris iztērējis 18 miljonus dolāru par jahtu, iegādājies 45 luksusa auto, tērējis teju 400 000 dolāru mēnesī par vīnu, privātām lidmašīnām un 40 cilvēku lielu personālu, teikts prasībā.

Deps iegādājies aptuveni 200 Vorhola, Klimta un citu meistaru darbus, 70 vērtīgas ģitāras, kā arī Holivudas relikviju kolekciju, kas ir tik liela, ka tā izvietota noliktavās 12 vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!