EPISKS STANDARTS
Modes ilustratores Alīnas Grīnpaukas pavasarīgie ekrāna attēli tavam viedtālrunim
Samsung līdz ar savu jauno flagmaņu – S22 sērijas viedtālruņu izlaišanu, izziņoja arī jaunos Galaxy Tab S8 planšetdatorus. Galaxy Tab S8 Ultra komplektācijā iekļauts jaunais un uzlabotais S Pen digitālais irbulis, kuram ir par 30% labāks reakcijas ātrums. Pateicoties prognozēšanas algoritmam, rakstot vai zīmējot ar S Pen, tiks nodrošināta izcila rakstīšanas un zīmēšanas pieredze. Par to pārliecinājās modes ilustratore Alīna Grīnpauka, kas sadarbībā ar Samsung ir radījusi pavasarīgus ekrāna attēlus tavam viedtālrunim. Visi attēli zīmēti, izmantojot jauno Galaxy Tab S8 Ultra planšetdatoru, S Pen digitālo irbuli un viedtālruni Galaxy S22 Ultra.
Modes ilustratore sadarbojas un strādā ar tādiem zīmoliem kā Valentino, Dior, Dr. Hauschka, Cosmopolitan un Tiffany & Co. Izdevniecība Taschen Alīnu iekļāvusi arī prestižajā grāmatā "100 pasaules labākie ilustratori", kas ierindo viņu starp 100 labākajiem ilustratoriem visā pasaulē.

Alīna izmantoja lietotni Clip Studio Paint, kas ļauj pārvērst viedtālruni par digitālu krāsu paleti, S Pen par otu un Galaxy Tab S8 plašo ekrānu par audeklu, kur radoši izpausties. Skaties video un uzzini, kā Alīna izmanto Galaxy ekosistēmas ierīces, lai radītu savas skices.
Lejupielādē krāsainus un pavasarīgus ekrāna attēlus, ko radījusi Alīna Grīnpauka, izmantojot Samsung Galaxy Tab S8 Ultra:
Nopulēts līdz izcilībai – Samsung Galaxy Tab S8 Ultra
Salīdzinot ar jebkuru citu Galaxy Tab modeli, Galaxy Tab S8 Ultra ir visaugstākās kvalitātes planšetdators, ko radījis Samsung. Ierīces izcilo veiktspēju nodrošina Exynos 2200 (4 nm) procesors – līdz šim ātrākā mikroshēma, kāda tikusi iestrādāta Galaxy Tab planšetdatoros. Turklāt tiem ir pietiekami liela operatīvā atmiņa un izturīgs akumulators, kura jauda pietiks visai dienai.

Tam ir plašs 14,6 collu Super AMOLED displejs un 120 Hz atsvaidzes intensitāte. Planšetdatora dizains izceļas ar visu laiku plānāko rāmi – tas ir tikai 6,3 mm plats. Plāno, vieglo un tajā pat laikā spēcīgo korpusu aizsargā Armor Aluminum rāmis, kas ir par vairāk nekā 30% izturīgāks pret skrāpējumiem un par 40% mazāk pakļauts deformācijai nekā Galaxy Tab S7.
Galaxy Tab S8 Ultra ir aprīkots ar jaudīgu 12MP duālo kameru, tāpēc viss uzņemtais video saturs un straumētie video zvani būs 4K kvalitātē. Planšetdatoram ir uzlabota aparatūra un programmatūra, tāpēc, pateicoties Samsung izstrādātajai automātiskās kadrēšanas tehnoloģijai, video vienmēr būs fokusā. Vienlaikus tiks tuvināts vai tālināts kadrējums, iekļaujot visus video dalībniekus kadrā.

Planšetdatorā iestrādāti trīs mikrofoni ar trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, tāpēc ieraksta laikā nevēlamais fona troksnis tiks slāpēts, fokusējoties uz sarunas saturu. Savukārt četri skaļruņi ar Dolby Atmos® tehnoloģiju rūpēsies, lai atskaņojamā satura skaņa būtu neticami skaidra un reālistiska.
Neatkarīgi no tā, vai vēlies radoši izpausties, iegrimt dinamiskās videospēlēs, vai vienkārši paveikt vairākus uzdevumus vienlaicīgi, Galaxy Tab S8 sērijas planšetdatori palīdzēs ātri tikt galā ar visiem uzdevumiem. Ierīcēm ir pietiekami liela operatīvā atmiņa. Jaudu nodrošina inteliģents un vieds akumulators. Bez uzlādes tas darbosies veselu dienu. Pateicoties USB-C tipa kabelim, to var izmantot arī kā pārnēsājamo lādētāju.

Galaxy Tab S8 sērija nevainojami sadarbojas ar visu atvērto Galaxy ekosistēmu, tāpēc īpaši ērti ir pielāgot un izmantot Galaxy ekosistēmas ierīces kopā. Samsung One UI Tab 4 lietotāja interfeiss piedāvā intuitīvu pieredzi, vienmērīgu savienojamību, kā arī viedu integrāciju. Tas nevainojami sadarbojas ar Galaxy S22 Ultra, ļaujot netraucēti veikt darbus, strādājot paralēli abās ierīces vienlaicīgi. Turklāt savienot bezvadu klaviatūru var arī ar Galaxy viedtālruni, lai ērti rakstītu dažādās ierīcēs. Planšetdatoru iespējams izmantot kā papildu ekrānu, savienojot ar portatīvo datoru.
Pieejamība un cena
Jaunās Samsung Galaxy S22 sērijas ierīces un Galaxy Tab S8 sērijas planšetdatorus var iegādāties lielākajos elektropreču veikalos, pie mobilo sakaru operatoriem un samsung.lv.