Foto: DELFI

Trešdien, 30. oktobrī, kad visa Latvija atvadīsies no aizvadītajā nedēļā mūžībā aizgājušā mūziķa, grupas Līvi dalībnieka Aivara Brīzes, viņa ilggadējais draugs un kolēģis Ainars Virga (attēlā kopā ar dziedātāju Olgu Rajecku) nolēmis publiskot savu jaunāko muzikālo veikumu - dziesmu Brīnumu gaidot.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Ainars_Virga_Brinumu_gaidot_128kbps.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā vēsta izdevniecības Mikrofona ieraksti pārstāvji, Virga jau ilgāku laiku gatavo savu solo albumu - dziesmu Brīnumu gaidot bija paredzēts publiskot tuvāk gaidāmajam Ziemassvētku laikam, bet mūziķis nolēmis to izdarīt tagad.

"Sakarā ar visiem zināmajiem un traģiskajiem notikumiem, kas saistīti ar Ainara ilggadējā drauga un grupas Līvi solista Aivara Brīzes traģisko nāvi, Ainars nolēma šo dziesmu publicēt dienā, kad Latvija atvadās no šīs latviešu roka leģendas," vēsta ierakstu kompānijas pārstāvji.

Jauno kompozīciju Ainars ir rakstījis sadarbībā ar daudzu citu savu dziesmu līdzautoru Guntaru Raču. Dziesmas pamats ierakstīts Liepājā sadarbībā ar producentu Ivaru Sudmali viņa ierakstu studijā, bet ieraksts pabeigts studijā G.E.M. Rīgā.

Visus instrumentus iespēlējis Ainars pats, pieaicinot tikai bundzinieku Uldi Knapši. Ierakstā piedalās Rīgas Gospelkora dziedātājas Katrīna Cīrule un Katrīna Linde, kā arī  Rīgas Zelta saules kora un Jaunās talantu fabrikas dalībniece Evija Krūmiņa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!