Foto: Publicitātes foto

Gadu mija īpaši ražīga bijusi vienam no leģendārākajiem pašmāju rokmūziķiem - grupas Līvi bijušajam dalībniekam Ainaram Virgam (attēlā), kurš nepilnu divu mēnešu laikā savus fanus iepriecinājis jau ar divām kompozīcijām.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Ainars_Virga_Sac_visu_no_jauna_128kbps.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Aizvadītā gada izskaņā Virga publicēja dziesmu Es nevaru bez tevis dzīvot, kuras ierakstā piedalījās arī grupas Dzelzs vilks bundzinieks Mārcis Jundzis, bet šonedēļ, atzīmējot jaunā gada sākumu, Ainars piedāvā jaunu dziesmu.

Kompozīcija ar zīmīgo nosaukumu Sāc visu no jauna ir viena no retajām dziesmām, kurām Virga radījis gan mūziku, gan tekstu, ko esot iedvesmojis stāsts par kādu personīgu attiecību beigām.

"Šo dziesmu rakstot, es daudz ietekmējos no Dave Matthews Band un tā veida, kādā viņš raksta mūziku un pauž savu stāstu. Tikai šis ir mans stāsts," jauno kompozīciju lakoniski komentējis pats Virga.

Dziesma ierakstīta sadarbībā ar producentu Artūru Palkeviču studijā Sound Division. Bungu partiju iespēlējis Virga Hard Orchestra bundzinieks Edgars Šmiukšis, ierakstā piedalās arī ģitārists Andrejs Meļņikovs, bet papildus vokālu ierakstījis arī Ainara dziesmu cienītājs un dziedātājs Jānis Buķelis jeb Buks, ko plašāka publika iepazina šovā Okartes skatuve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!