Foto: Viktorija Simanoviča
Pirmdien, 7. maijā, plašākas sabiedrības novērtejumam beidzot sniegts dziedātājas Aminatas jaunākā singla "Zero Love" videoklips, kas filmēts tepat Latvijā. To režisējis Pāvels Trebuhins.

"Šī klipa tapšanā sadarbojās patiesi lieliska komanda," stāsta Aminata. "Filmēšanas procesā atmosfēra bija ļoti draudzīga un jautra, taču katrs nākamais solis bija labi pārdomāts un laiks netika tērēts velti. Man pašai bija ļoti labs garastāvoklis, jo varēju domāt tikai par savu priekšnesumu. Neskatoties uz to, ka filmējām diennakti, sākot grimēties jau naktī, visiem bija daudz enerģijas."

Videoklipa producents ir Deniss Kotegovs, Aminatas stilu veidoja Elga Homitska, grima māksliniece bija Sofija Lomakina, bet friziere – Jelena Lībante. Klipā izmantoti latviešu dizaineru radītie tērpi.

Aminata īpaši uzsver arī to, ka šis ir pirmais viņas klips, kurā iestudētas horeogrāfiskas kustības. Tās izstrādājusi horeogrāfe Linda Paulauska.

Videoklipā dziedātājai ir trīs dažādi tēli. Pirmais – maigais, sapņainais un brīvais. Otrais – kaislīgais, drosmīgais un pašpārliecinātais. Un trešais – glaunais.

Šī gada beigās Aminata plāno izdot jaunu albumu. Ir noritējis produktīvs jaunu dziesmu rakstīšanas darbs, kas rezultējies ar "Zero Love". Šogad gaidāma vēl pāris singlu izdošanā. Jau vēstīts, ka šī dziesma ir par cilvēka nevēlēšanos atklāt savas jūtas citai personai, lai atkal sevi nesāpinātu. Tiek izrādīta nulle mīlestības jeb "Zero Love".

Arī videoklipā ieskicētas abas dziesmā apspēlēto emociju puses – aukstā un savaldīgā, kā arī iekāres pilnā un trauslā, vēsta Aminatas pārstāvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!