Foto: DELFI

Šovā Jaunā talantu fabrika uzvaras laurus plūkusī dziedātāja Aminata Savadogo (attēlā) savu fanu vērtējumam gada sākumā nodevusi savu pirmo singlu I Can Breathe, kuru vērīgākie klausītāji jau atceras no šova oriģināldziesmu koncerta.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Aminata___I_Can_Breathe.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Dziesma pie manis atnāca šajā vasarā. Nekāda īpaša vai speciāla iemesla nebija, vienkārši, skatoties ārā pa logu, sāka skanēt melodija un vārdi, kurus gribēju pierakstīt un atcerēties. Tās bija sajūtas tajā brīdī," stāsta Aminata.

Šī ir Aminatas debija gan kā solo izpildītājai, gan kā dziesmu autorei, un tieši ar šo kompozīciju jaunā skatuves māksliniece arī startēs Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā februāra sākumā.

Pirms dalības šovā Jaunā talantu fabrika Aminata kā fona vokāliste uzstājusies kopā ar Jāni Stībeli, piedalījusies TV3 šovā Koru kari, kā arī dažādos citos muzikālos projektos, bet tagad jaunā dziedātāja un dziesmu autore ir gatava iet savu ceļu mūzikā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!