Foto: DELFI

Tuvojoties Latvijas svētkiem, dziedātājs Andris Ērglis (attēlā) kopā ar kori Laiks (diriģente Ilze Balode) piedāvā jaunu dziesmu - komponista Jāņa Strazda un dzejnieka Jāņa Petera kopdarbu Grēcinieka lūgšana pie Lielā Kristapa Daugavmalā.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Erglis_jauna_dziesma.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā informē Andra Ērgļa mūzikas menedžments, šī ir pirmā ierakstītā un publiskotā dziesma no topošā Strazda un Petera dziesmu cikla, kas klausītāju vērtējumam pilnībā tiks nodots nākamgad.

Dziesmu cikla galvenā tematika ir patriotisms, savas zemes un tautas mīlestība, un tajā kopā ar Andri Ērgli dziedās arī dziedātāja Ance Krauze.

"Man šķiet, ka šis ir laiks, kad mūsu Latvijai visvairāk nepieciešama mūsu ticība un mīlestība, un mums visiem kopā - spēja vairāk noticēt sev un saviem līdzcilvēkiem," jauno kompozīciju komentē Ērglis, kurš ne tikai dzied, bet arī iespēlējis arī bungu partiju.

Paralēli darbam studijā Andris Ērglis ar kolēģiem gatavojas viņa 30 gadu jubilejas koncertiem, kuri notiks 2013. gada janvārī un februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!