Foto: F64

Reperis Gacho jeb Gatis Irbe (attēlā) laidis klajā savu jaunāko singlu Viss pa īstam, un tās videoklipu uzņēmis režisors Andris Gauja, kurš plašu atpazīstamību ieguvis ar filmām Ģimenes lietas un Izlaiduma gads.

"Dziesma pēc būtības ir diezgan trausls mīlas stāsts, kuram bija nepieciešama spēcīgi profesionāla pieeja, lai kādā brīdī kaut kas nenoietu greizi un mūsu ideja stāstam tiktu parādīta tā, kā iedomājāmies.

Tā kā ar Andri Gauju bijām strādājuši iepriekš, dodot savu mūziku viņa filmai Izlaiduma gads, iedomājāmies piedāvāt režisoram izmēģināt spēkus mūsu lauciņā, un viņš piekrita," par sadarbību stāsta Gacho.

Kā informē mūziķa atbalstītāji, galveno lomu jaunajā klipā spēlējusi Mihaila Čehova Rīgas krievu teātra aktrise Natālija Smirnova.

"Man šķiet vērtīgi laiku pa laikam izrauties no ierastās komforta zonas - autorkino režisora lomas "tēlošanas". Šajā gadījumā izaicinājums bija tas, vai spēšu uztaisīt savā mūžā pirmo elektro-hiphopa klipu tā, lai džekiem patīk," komentē Gauja.

Dziesma Viss pa īstam ir otrais radio singls no pērn iznākušā albuma Smaids līdz ausīm. Dziesmā piedalās arī jaunais grupas dalībnieks - dziedātājs Justs Sirmais, bet klipa tapšanā savu artavu ielicis arī odiozais uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš.

22. janvārī Gacho ar komandu atklās savu trešo Spēka tūri, kura šogad reizē būs arī albuma koncertturneja. Atklāšanas koncerts norisināsies Rīgā, klubā Coyote Fly, plkst. 23:00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!