Foto: DELFI

Nedēļas sākumā savu 23 gadu dzimšanas dienu atzīmēja šovā Okartes skatuve plašu publicitāti guvusī dziedātāja Antra Stafecka (attēlā), un par godu šim notikumam viņa sev un faniem nolēmusi dāvāt jaunu kompozīciju Kļūdu paradīze.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Antra_Stafecka_Kludu_paradize.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā vēsta dziedātājas pārstāvji no Mikrofona ierakstiem, dziesma tapusi 2011. gada nogalē, kad Antra vēl piedalījās šovā.

"OKartes šova laikā emocijas un dvēseles stāvoklis ļāva šai dziesmai nogulsnēties manās domās un sirdī! Nepilnu divu dienu laikā  dziesma tika pabeigta.

Dziesma ir par sajūtām - vainas apziņu, sāpēm, vājumu, zaudējumu, iekšējiem pārmetumiem, kas kā akmens, uz sirds uzkritis, neļauj dzīvot. Par to, kā cilvēks cenšas pats sev iedvest spēku un ticību tam, ka savas kļūdas var labot. Dzīvot, elpot, mīlēt no jauna," kompozīcijas ideju skaidro pati dziedātāja.

Kļūdu paradīzi Stafecka radījusi kopā ar savu mammu Ilzi Mūrnieci, kura jau izsenis meitas muzikālajiem veikumiem sacerējusi tekstus, producents un aranžētājs ir ģitārists un dziesmu autors Jānis Čubars, bet vokāla ieraksti un apstrādes process noticis producenta Artūra Palkeviča vadībā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!