Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve atpazīstamību guvusī dziedātāja Antra Stafecka (attēlā), kura šobrīd ar šova kolēģiem gatavojas mūzikla Dzimuši mūzikai pirmizrādei, saspringtajā darba grafikā atradusi laiku, lai dotos uz studiju un ierakstītu jaunu kompozīciju.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Antra_Stafecka_nepasauc_nepiesauc_edit.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Viena no "šī brīža cerīgākajām jaunajām dziedātājām", kā Antru dēvē Mikrofona ierakstu pārstāvji, izvēlējusies jaunās skaņās iedziedāt komponista Raimonda Paula un dzejnieces Annas Rancānes savulaik radīto kompozīciju Nepasauc, nepiesauc.

Šī dziesma ir viena no viņas visu laiku mīļākajām latviešu dziesmām, kuru līdz šim mūzikas mīļotāji ieraduši dzirdēt Igo izpildījumā, bet savu kompozīcijas versiju Antra nolēmusi veltīt savai vecmāmiņai.

"Ko tur lai daudz saka - šī dziesma man ir ļoti dzīļi sirdī! Šī dziesma pauž mīlestību pret dzīvi, pret savu dzīvi. Kad pirmo reizi kāpu uz skatuves un sāku dziedāt šo dziesmu, man gar acīm pazibēja mana bērnība, omītes dārzs ar dālijām, pati omīte. Ak Dievs, kā es viņu mīlu! Man šī dziesma ir par viņu - manu omīti!" skaidrojusi jaunā skatuves māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!