Foto: Publicitātes foto
Sieviešu dienā, 8. martā, ar ritmisku un stilīgu debijas singlu, kuram dots nosaukums "ChupaChups" pašmāju mūzikā sevi skaļi pieteikusi jaunā dziedātāja Christiana, īstajā vārdā Kristiāna Budčenko. Kompozīcijai tapis arī izteiksmīgs videoklips.

Kā "Delfi Izklaidei"atklāj jaunā māksliniece, dziesmas nosaukums "ChupaChups" ietver viņas interpretāciju vārdam "atslābšana".

Dziesmā Christiana pauž emocionālo brīvību un akcentē savu spēcīgo raksturu. Savukārt ar mūzikas videoklipu dziedātāja vēlējusies uzsvērt gan sievietes individualitātes nozīmi mūsdienu strauji mainīgajā dzīves ritējumā, gan arī nepieciešamību rast kopēju saikni un vienoties.

"Dzīves mērķu sasniegšanai ir nepieciešams pareizi ievirzīt savu domāšanu. Bieži vien pāragri nobīstamies no saviem sapņiem, atliekam, vai aizmirst tos. Būtiskākā mācība, ko līdz šim esmu guvusi – ķerties klāt savas laimes radīšanai nekad nav par vēlu. Arī es savulaik esmu nolaidusi rokas, saskaroties ar grūtībām, taču patlaban runāju ar jums par savu pirmo singlu!" stāsta dziedātāja.

Christiana stāsta, ka viņas pirmā singla mūzikas videoklipam piemīt skaļa, brīva un mūsdienīga atmosfēra, kas atsevišķos kadros mijas ar zināmu nosvērtību.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!