Foto: Publicitātes foto
Šonedēļ pašmāju mūzikas dzīvi satricinājis jauns videoklips, kas jau tiek dēvēts par, iespējams, pikantāko mūzikas video, kas jebkad tapis Latvijā.

Ceturtdienas, 20. novembra, vakarā Rokkafejnīcā tuvāko draugu un atbalstītāju lokā savu jaunāko garadarbu prezentēja grupa Ryga, un dziesmai TITS radītais videoklips reti kuru atstājis vienaldzīgu.

Tiesa, domas par jauno video dalās - kamēr vieni aizvadītā gada decembrī dibinātās grupas veikumu, kurā galveno lomu spēlē sieviešu krūtis un dupsīši, slavē par drosmi un asprātību, citi norāda, ka, to skatoties, asiņo gan acis, gan ausis, un tāda bezgaumība Latvijas mūzikas dzīvē vēl nav redzēta.

Jau vēstīts, ka klipa veidošanā piesaistīts arī slavenais lietuviešu teātra režisors Oskars Koršunovs, kurš pagājušajā sezonā Dailes teātrī iestudēja Lietuvā un nu jau arī Latvijā popularitāti ieguvušo Mariusa Ivaškaviča lugu Izraidītie.

"TITS ir ziņa visai cilvēcei! Izrādās, ka līdzās tādām ekoloģiskām vērtībām kā mūsu meži, ūdens un ozons no citplanētiešiem ir jāsargā arī mūsu planētas vissievišķīgākais elements - Zemes sieviešu krūtis," dziesmas ideju pieteica grupas mūziķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!