Foto: Publicitātes foto

Izbijusī talantu šovu zvaigzne Sabīne Berezina (attēlā) nākusi klajā ar jaunu dziesmu Esmu šī nakts, kas ir otrais singls no viņas māsas Žannas mūzikla Viesmīle.

Šis mūzikls, kuru Žanna Berezina sacerējusi kopā ar tekstu autoru Gati Zotovu, vēsta par latviešu meiteni, kura aizbraukusi no Latvijas, lai strādātu Londonā. Un arī dziesma stāsta par meiteni, kura jūtās vientuļi, būdama tik tālu no savas dzimtenes.

Kā informē dziedātājas atbalstītāji, tieši tāpēc Sabīne ar māsu izlēma Latvijas valsts svētku mēnesī izdot šo dziesmu kā vēstījumu visiem latviešiem, kas aizbraukuši no valsts, un mudināt tos atgriezties dzimtenē, lai kopā plecu pie pleca veidotu labāku Latviju.

Dziesmas video tika uzņemts Cesvaines pilī ar īpaši pieaicinātu blogeri Alina Keller, kas Sabīnei piešķīra dziesmai atbilstošus tēlus.

"Neskatoties uz to, ka pilī bija ļoti auksti un ārā bija ļoti drēgns laiks, vērojot Sabīni, ne vienā momentā nevarēja pat nojaust, cik viņai patiesībā auksti, kas dziedātāju raksturo kā pacietīgu aktrisi," filmēšanas procesu komentējusi Žanna Berezina.

Video veidojis Kaspars Kambars (Damn Studio), kura kontā jau ir Sabīnes nesen izdotā dziesma ar Rassell Esi kustībā, kā arī kopdarbs ar Dj Dween Dejo tā un citi brīnumi.

Šoreiz filmēšanas procesā izmantots arī pašbūvēts radio vadāms helikopters, lai varētu iegūtu skatus no putna lidojuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!