Foto: Publicitātes foto

Meiteņu iekārotie brālēni Biceps un Triceps jeb apvienība Bermudu divstūris, kuri nepilna gada laikā kļuvuši par Latvijas klubu mūzikas zvaigznēm, reprezentē sevi jaunā veidolā un piedāvā singlu šajā stilā – Disko.

"Neaprakstāmi talantīgajiem un neticami pievilcīgiem brālēniem Bicepam un Tricepam" (vismaz tā viņi paši sevi dēvē) kā arī viņus pavadošajai grupai - rajona seksīgākajiem pacaniem Saldajam, Lee, Dēmonam un Snickeram, ir pievienojušie jauni talanti - blogere Du-Du un vālīšu pavēlnieks Jermaks.

Visi kopā viņi radījuši jaunu grāvēju disko stilā, kuram par godu pat nomainījuši imidžu.

Videoklipā dziesmai Disko brālēni stilīgās klubu drānas nomainījuši pret apspīlētiem krekliem un kļošenēm, uz galvas izveidojot attiecīgā stila sasukas. Tiesa, no allaž modernajām zelta ķēdēm puiši nav atteikušies arī jaunajā stilā.

”Visos savos koncertos un intervijās brālēni cenšas uzsvērt, ka ir visu stilu un žanru piekritēji, izņemot electrohip," pievēršanos jaunajam stilam skaidro mūziķi, bilstot, ka nolēmuši pagremdēties atmiņās, atgriežoties pie saknēm, un tā arī tapis jaunais gabals.

Bermudu divstūris aicina, šo dziesmu klausoties, ļaut vaļu gurniem, ceļiem, pēdām un atkārtot divsoli kā vecajos labajos laikos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!