Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Kristīne Miljone jeb Crystal (attēlā) savas daiļrades cienītāju novērtējumam sniegusi svaigu hitu ar nosaukumu Jauni, kurā apdzied bezrūpīgu izklaidēšanos un dzīves baudīšanu.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Crystal_jauna_dziesma.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesmas teksta autore ir pati Crystal, savukārt jaunā skaņdarba mūzikas veidotājs un producents ir Uģis Raibacis jeb dīdžejs Uga, kurš pašmāju melomāniem pazīstams kā daudzu populāru deju mūzikas hitu autors.

"Mana doma ir īsa un konkrēta - vecums nav gada skaitlī. Mēs visi esam tik jauni, cik paši jūtamies un vēlamies būt. Dzīvojam tikai vienu reizi, un, ja pareizi to dara, arī šī viena reize ir gana daudz.

Galvenais izbaudīt un ņemt no dzīves visu, ko tā dod, jo laiks rit uz priekšu un atpakaļ to nevar pagriezt. Jādzīvo pēc moto "labāk izdarīt un nožēlot, nekā neizdarīt un nožēlot"," par savu jaunāko hitu stāsta Miljone.

Savukārt dīdžejs Uga atklāj, ka skaņdarba demo materiāls tapis jau pirms krietna laika, taču tikai tagad šis pavadījums "atdzīvināts" un pārvērties par īstu dziesmu.

"Crystal veica revīziju manos demo failos, tur atrodot pāris iedvesmojošus pavadījumus. Viņa tiem uzrakstīja tekstu un man par lielu pārsteigumu pēc pāris nedēļām jau atsūtīja iPhone telefonā iedziedātu demo, kas man likās vienkārši superīgs un pozitīvs," atklāj Uga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!