Foto: Publicitātes foto

Latvijas mūzikas apritē parādījies jauns duets - grupas Labvēlīgais tips trombonists un sevi kā solomākslinieku jau pieteikušais mūziķis Kaspars Tīmanis un Latvijas Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa (abi kopā attēlā).

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Duets-Tevi_satikt.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Tagad jaunais duets klausītāju vērtējumam nodod savu pirmo kopīgi ierakstīto singlu ar nosaukumu Tevi satikt, kuras mūzikas autors ir komponists Jānis Strazds, bet vārdus sarakstījusi Linda Tīmane.

"Jaunajā dziesmā gribējās dzirdēt arī kādu sievišķīgu noti. Tādēļ, domājot par to, kas varētu izpildīt šo vokālo partiju, izvēle jau pašā sākumā apstājās pie Ditas Lūriņas, kura ir ne tikai šarmanta un harizmātiska aktrise, bet arī lieliskas balss īpašniece.

Dita ar prieku piekrita šai sadarbībai, un nu dziesmu bagātina viņas skanīgais vokāls, kas, manuprāt, skaņdarbam piešķir īpašu, mīlestības pilnu skanējumu," par jauno kompozīciju stāsta Kaspars Tīmanis.

Kā informē jaunā dueta atbalstītāji, dziesmas Tevi satikt ierakstā piedalījušies sekojoši mūziķi: Ainis Zavackis (bungas), Pēteris Liepiņš (basģitāra), Andris Šīrants (ģitāra) un Jānis Strazds (taustiņinstrumenti).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!