Foto: Publicitātes foto

Pēc vairāku gadu klusēšanas Latvijas mūzikā ar dziesmu Signāls atkal atgriežas Dons jeb Artūrs Šingirejs (attēlā). Dziesmai tapis arī videoklips, kas ieturēts jutekliskās noskaņās – dziedātājs tajā spēlē ģitāru jūras krastā saulrietā, skatoties uz kādu pavedinošu būtni.

Ņemot vērā to, ka pēdējo gadu laikā Dons ir dzīvojis dažādās pasaules valstīs - ASV, Indijā un Lielbritānijā, arī pati dziesma ir tapusi ārzemēs.

"Tā ir veidota Lielbritānijā, kur to radīju kopā ar savu muzikālo kompanjonu Adrien Fauconnet, bet pabeigta tepat, Latvijā, kopā ar Ingu Bērziņu, Kasparu Ansonu un Krišjāni Geidānu," par jauno veikumu stāsta Dons.

Mūziķi atbalsta un viņam Latvijas šovbiznesā atgriezties palīdz viens no respektablākajiem producentiem - Juris Millers, kurš ir arī jaunā videoklipa režisors un producents.

Dziesma Signāls ir priekšvēstnesis topošajam Dona jaunajam studijas albumam. Par prieku saviem faniem, mūziķis, kādu laiku atrodoties ārzemēs, nav mainījies. "Dziesmā Signāls klausītāji vēl var dzirdēt to pašu Donu, kas bija viņiem labi zināms, taču citos skaņdarbos būs arī jauni muzikāli eksperimenti," atklāj dziedātājs.

Tuvākā iespēja redzēt Donu uz skatuves Latvijā būs tikai augustā - komponista Zigmara Liepiņa 60 gadu jubilejas koncertos Atgriešanās 19. augustā Liepājā, 23. augustā Dzintaru koncertzālē, 25. augustā Valmierā un 26. augustā Jēkabpilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!