Foto: Publicitātes foto

Spilgtā un pamanāmā pašmāju R&B un popmūzikas izpildītāja Adelly (attēlā) šonedēļ fanu vērtējumam nodevusi savu jaunāko kompozīciju Make it Right, kuras tapšanā līdzdarbojies arī britu reperis Skots Reinolds jeb S.K., kurš ir arī dziesmas teksta autors.

Šis jaunajai dziedātājai ir jau trešais singls, un tam par pamatu ņemts tā dēvētais UK Garage elektroniskās mūzikas stils, kas deviņdesmitajos gados Anglijā radās kā vietējā house mūzikas versija un šobrīd atkal strauji piedzīvo savu atdzimšanu.

Dziesmā plaši tiek izmantoti gan šim stilam raksturīgie 2-step bungu ritmi, gan arī basa elementi, kas kompozīcijai, kā norāda Adelly pārstāvji, piešķir oldschool skanējumu.

"Make it Right pavisam noteikti atšķiras no visām manis iepriekš izpildītajām kompozīcijām, jo šoreiz tas nav ne house, ne R&B, ne arī popmūzikas žanrs, kuros es līdz šim biju aktīvi darbojusies.

Man vienmēr ir bijis svarīgi atšķirties no citiem mūziķiem un radīt kaut ko oriģinālu, tāpēc, manuprāt, šī kompozīcija ir īpaša ar to vien, ka tā ir visai netipiska visam mūsu valsts mūzikas industrijā iepriekš radītajam, taču es ļoti ceru, ka līdz ar šīs dziesmas iznākšanu mēs par garage stilu dzirdēsim aizvien biežāk," savās pārdomās dalījusies Adelly.

Jaunā singla pamatā ir stāsts ir par tik ļoti aktuālo attiecību tēmu, kurā netrūkst arī vājuma mirkļos pieļautu kļūdu, par kurām agri vai vēlu nākas maksāt, zaudējot sev visdārgāko cilvēku.

Dziesmas klips ir filmēts Anglijā, laikā, kad Adelly kārtējo reizi ciemojās savā iedvesmas pilsētā Londonā, un tieši Anglija ir tā valsts, kurā Make it Right jau ir paspējis gūt pirmos panākumus, skanot tādās radiostacijās kā Kiss FM, kur tiek atskaņoti pasaulē pieprasītākie hiphopa, R&B, urbānās un elektroniskās deju mūzikas hiti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!