Foto: Publicitātes foto
Jaunā un talantīgā pašmāju dziedātāja Alise Ketnere (attēlā), kura plašākai publikai pazīstama ar skatuves vārdu Fox Lima, šonedēļ savas daiļrades cienītāju vērtējumam nodevusi pirmo kompozīciju no topošā albuma.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Udens-Masters.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Ar jauno mūzikas ciklu Fox Lima vēlas lauzt visus mūzikas formāta stereotipus. "Tam nebūs stils un laika limits. Ir tikai mūzika, kurai ir izteikta eklektiskais piesitiens," savu jauno daiļrades posmu raksturo pati Alise.

Šī iemesla dēļ arī pirmo kompozīciju no jaunā albuma ar nosaukumu Ūdens mūziķe prezentē kā mantru. 

"Mantra ir lūgšana vai pašiedvesmai domāts teksts, kurš savu spēku "smeļ" cikliskā šī teksta atkārtošanā.. Šis cikliskums ir ne tikai tekstā, bet arī ritmā un harmonijā," stāsta Fox Lima.

Savas mantras jaunā dziedātāja jau prezentēja prestižā koncertā  Bētlemē, ko Ziemassvētku priekšvakarā tiešraidē vēroja 10 miljonu cilvēku auditorija visā pasaulē, bet  jau rudenī Fox Lima sevi prezentēs Frankfurtē notiekošā konkursā, kur viņa ir pieteikta starp konkursa pretendentiem kā viena no labākām autorizpildītājām.

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!