Foto: Publicitātes foto

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs šoruden pie klausītājiem atgriezies ar jaunu, ritmisku dziesmu "Man vajag tādu kā tevi", kas tapusi sadarbībā ar populāro producentu Ruslanu Kuksinoviču, kurš pazīstams kā Rassell. Šonedēļ publiskots arī skaņdarba videoklips.

Dziesmas mūzikas autors ir Rassell, savukārt Puzikovs sarakstījis vārdus atvaļinājuma laikā Kiprā. "Ideja dziesmai radās jau gada sākumā, saņemot demo versiju no Rassell," stāsta Nikolajs.

"Biju pozitīvi pārsteigts par Rassell melodiskās līnijas izvēli, kuras pamatā bija pop, R&B un vieglas deju mūzikas kombinācija. Vēl aizvien domāju, ka Rassell ir viens no talantīgākajiem producentiem Latvijā. Joprojām strādāju policijā un dziesmas vārdus sarakstīju atvaļinājuma laikā Kiprā.

Ceļojums man deva iedvesmu un labas atmiņas, līdz ar to uzrakstīt tekstu man bija mazliet vieglāk, nekā atrodoties Latvijā. Tas nav viegls darbs atrast pareizos vārdus. Pirms dziesmu nododu saviem klausītājiem un atbalstītājiem, vēlējos saņemt ekspertu viedokļus, un vairākums atzina, ka šāda stila dziesmas manā repertuārā nav un ir laiks pamēģināt kaut ko jaunu," tā Puzikovs.

Kā stāsta mūziķis, videoklipā viņš vēlējies atspoguļot braucienu ar motociklu, un tas arī veiksmīgi izdevies. Klipā ir redzami vairāki "Harley-Davidson" modeļi un ne tikai.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!