Foto: Linda Rutule

Dziedātājs un Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes kārtībnieks Nikolajs Puzikovs savus atbalstītājus iepriecinājis ar jaunu dziesmu "Ne par ko", kurai tapis arī videoklips.

Kā vēsta dziedošā policista pārstāvji, viņa jaunais singls ir vasarīga, pozitīva un moderna kompozīcija. Šādi skaņdarbi patīk ne tikai pašam izpildītājam, bet tos arī klubos, kuros skan arī latviešu dziesmas, labprāt atskaņo dīdžeji.

Skaņdarba autors ir viens no pēdējā laika ražīgākajiem pašmāju dziesmu autoriem Gatis Mūrnieks, ar kuru sadarbība aizsākās jau pirms kāda laika, kad tika ierakstīts duets kopā ar Katrīnu Binderi.

"Šī ir mūsu sadarbības "otrā sērija". Nenoliedzu, ka man Gata rakstītās dziesmas ļoti simpatizē, jo ir gana vienkāršas, melodiskas un viegli uztveramas. Dziesma "Ne par ko" pievērsa manu uzmanību jau pirmajā klausīšanās reizē. Skaņdarbs rada manī patiesas emocijas un sakrīt ar maniem dzīves notikumiem. Līdz ar to dziesma ir man ļoti personīga.

Producents Gints Stankevičs ietērpa dziesmu aktuālās skaņās. Pēc ieraksta studijā dziesma ieguva deju mūzikai raksturīgu skanējumu, kas sākotnēji nebija ieplānota. Manuprāt, gala rezultāts ir ļoti labs, un, kā uzsvēra mans draugs, DJ un producents Roberts Lejasmeijers, latviešiem nav daudz šāda stila dziesmu. Noteikti šī nav pēdējā sadarbība ar Gati. Mums padomā ir vēl pāris kompozīcijas, kuras plānojam ierakstīt un izdot," tā Nikolajs.

Savukārt dziesmas videoklipa autors ir producents DJ Dween (Kaspars Dvinskis). Galveno sieviešu lomu tajā atveido modele Tīna Lazdāne. Filmēšanas aizkulišu foto autore ir Linda Rutule.

Dziesmai jau pieejama visos lielākajos pasaules mūzikas straumēšanas un lejupielādes servisos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!