Foto: Privātais arhīvs

Latvijas mūzikā tapis neparasts duets. Populārais dīdžejs, radio darbonis un šova TV zvaigzne finālists [Ex] da Bass apvienojies ar Supernova 2015 finālisti - grupas Elektrofolk vokālisti Ivetu Baumani jeb Ily B, radot dejisku hitu Boring Games.

"Dziesma ir par attiecībām, kas laika gaitā jau nedaudz zaudējušas asumu un kļuvušas garlaicīgas. Bet vispār deju mūzika ir domāta izklaidei, neatkarīgi no vecuma, un nevajag tur meklēt pārāk dziļu jēgu.

Tāpēc uzsvaru likām uz mūziku un melodiju, jo teksts deju mūzikā vairāk aizpilda vietu un rada fonu," DELFI Izklaidei par jauno hitu stāsta [Ex] da Bass. Viņš izsaka cerību, ka Boring Games uzrunās plašu auditoriju, uzlabojot garastāvokli un sniedzot enerģiju.

Kā atklāj pazīstamais dīdžejs, hits jau uzreiz pēc nonākšanas pie latviešu klausītājiem steidz iekarot arī ārzemes. Singla izdošanu Eiropā uzņēmusies igauņu ierakstu kompānija Tre Music OÜ, un pašlaik notiekot sarunas ar vairākām mūzikas izdevniecībām par dziesmas izdošanu ASV, Krievijā, Āzijā un citur.

Top arī remiksu versijas atskaņošanai deju klubos. Pati dziesma ierakstīta Labo ierakstu studijā Rīgā, piedaloties Ingaram Viļumam, Lotaram Lodziņam, Jānim Kalvem un Kārlim Indrišonokam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!