Foto: DELFI

LNT laika ziņu un raidījuma Māju sajūta vadītājs Māris Grigalis (attēlā) šonedēļ savus fanus pārsteidzis visai negaidītā veidā – viņš plašākas publikas vērtējumam nodevis savu versiju par grupas Jumprava hitu Lietus.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/MarisGrigalis_LIETUS.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kompozīcijas mūziku savulaik sacerējis Aigars Grāvers, bet vārdu autors ir Ritvars Dižkačs. Dziesma ir populāra kopš tālā 1989. gada, kad Grāvera un grupas Jumprava izpildījumā tā piedalījās Mikrofona aptaujā, bet tagad to iespējams baudīt Grigaļa izpildījumā.

Lietus mūsu sirdīs dzīvo jau vairāk nekā 20 gadus," saka Māris. ”Šodien piedāvāju to savā izpildījumā un aranžējumā. Un, izmantojot iespēju, vēlos teikt arī lielu paldies manam labam draugam Aigaram Grāveram, kā arī Ritvaram Dižkačam par kompozīcijas radīšanu!" priecājas Māris.

”Ar laika apstākļiem viss ir tāpat kā dzīvē. Saule dāvā prieka un laimes sajūtas, bet lietus - tās ir pārdomas un, jā, arī nedaudz skumjas..." rudenīgos laika apstākļus un to saistību ar emocionālo stāvokli analizē Grigalis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!