Foto: Reuters/Scanpix

24 gadus vecās britu dziedātājas Adeles (attēlā) dziesmas, kas ierakstīta ”bondiānas” jaunākajai filmai Skyfall nonācis internetā – tas noticis dažas dienas pirms šīs kompozīcijas oficiālā pirmatskaņojuma, bet noplūdes avots nav zināms.

Kā vēsta raidsabiedrība BBC, informācija par to, ka Adele strādā pie jaunās Bonda filmas tematiskās dziesmas, pirmo reizi izskanēja pagājušā gada septembrī, kad par to kādā intervijā izteicās pati dziedātāja.

Pēc tam dziedātāja par sadarbību ar Bonda filmas veidotājiem vairs nebija minējusi ne vārda, taču nebija izskanējušas arī baumas par kādu citu mūziķi, kurš varētu ierakstīt šādu dziesmu.

Oficiālā informācija par to, ka Skyfall tēmas autore ir Adele, izskanēja tikai septembrī, kad kļuva zināms, ka tiek ierakstīta šāda dziesma, kurā piedalās arī 77 cilvēku liels orķestra sastāvs, bet pati Adele izteicās, ka viņai ir liels gods strādāt pie tik slavenas franšīzes.

Bondiānas jaunās dziesmas pirmatskaņojums bija plānots naktī uz 5. oktobri, jo tieši šajā dienā tiek atzīmēta 50. gadadiena, kopš uz ekrāniem iznāca pati pirmā filma par aģentu 007 - Dr. No ar Šonu Koneriju galvenajā lomā.

Savukārt pati filma Skyfall, kura bondiānas kino seriālā pēc skaita ir divdesmit trešā un kuras režisors ir Sems Mendess, uz ekrāniem iznāks 23. oktobrī (Latvijā ar nosaukumu Operācija "Skyfall" - 2. novembrī).

Kā zināms, iepriekšējās Bonda filmas Quantum of Solace muzikālo tēmu sacerēja Džeks Vaits un Ališa Kīza, taču viņu veikumu mūzikas kritiķi norakstīja kā ”neizmantotu iespēju".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!