Foto: Privātais arhīvs

Skauģiem un nelabvēļiem, kuri turpina spītīgi apgalvot, ka Kombuļu Inese (attēlā ar Paskvāli Adario) nav nekāda dziedātāja, jo viņi, lūk, nezinot nevienu Ineses hitu, kā īsts dadzis acī būs mākslinieces jaunākais sacerējums – dziesma Grande amore, kura veidota labākajās pasaules mīlas dziesmu tradīcijās.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/kombulu_inese_grande_amore.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

”Dziesma ir veltīta Paskvālem - vienīgi viņam un no visas sirds. Dziesmas nosaukums ir Grande amore - tā visa ir itāļu valodā, lai Paskvāle vēl labāk saprastu manu sirdi," sarunā ar DELFI Izklaide par jauno veikumu stāsta tā autore.

Interesanti, ka dziesma sākumā izveidota kā deju hits, bet galu galā Inese izlēmusi romantisko vēstījumu faniem nodot sev neierastā stilā - kā mīlas balādi, ko ierasto sintezatora Tyros jestro ritmu vietā pavada sērīgas ģitāras skaņas.

”Palūdzu, lai kāds paziņa iespēlē ģitāru. Tas būs pārsteigums arī Paskvālem - viņš domāja, ka dziesma būs deju hits, bet izdevusies skaista mīlas balāde," gandarīta ir skatuves dīva Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!