Foto: F64

Šonedēļ visu Latvijas rokmūzikas cienītāju vērtējumam nodota bijušā grupas Līvi dalībnieka Tomasa Kleina un šovā Okartes skatuve iepazītā "dziedošā ugunsdzēsēja" Jāņa Buķeļa jeb Buka (attēlā) kopīgi iedziedātā kompozīcija.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Buks_Kleins.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

DELFI Izklaidi informēja ierakstu kompānijas Mikrofona ieraksti pārstāvji, jaunā dziesma Visi ceļi ved uz mājām ir "100% Liepājas roks".

Dziesmas mūziku rakstījis Tomass Kleins, teksta autors ir daudzu hitu radītājs Guntars Račs, bet kopā ar abiem dziedātājiem pie ieraksta strādājis bundzinieks Vilnis Krieviņš, basģitārists Mārtiņš Burkevics un taustiņu instrumentālists Juris Kristons.

"Es esmu apmierināts ar rezultātu. Bukam ir viss, kas vajadzīgs kārtīgam latviešu rokmūzikas dziedātājam, un viņš ir arī gana elastīgs, lai pielāgotos atbilstošai dziesmai. Viņš arī ir no Kurzemes puses, un, strādājot pie dziesmas, mums nebija nekādu domstarpību.

Ļoti labprāt sadarbošos ar viņu arī nākotnē, rakstot jaunas dziesmas," par sadarbību priecājies pieredzes bagātais Kleins.

"Kurš gan nezina Tomasu Kleinu! Manās acīs Tomass ir Latvijas roka leģenda. Es esmu liels Līvu fans, tāpēc zinu viņu jau no tiem laikiem. Runājot par jauno dziesmu, tad mani uzrunāja šīs dziesmas teksts. Tas būtībā ir par mani. Arī es uzskatu, ka nekad nav par vēlu, lai sāktu kaut ko darīt un ietu pretī nezināmajam. Dzīve tikai sākas, ar katru rītu kā atveram acis.

Dziesma ir par to, ka nevajag baidīties no nezināmā. Klausi savai sirdij un ej uz priekšu. Ja mēs paši esam pārliecināti un droši par to, ko darām, tad lai kur un cik tālu arī mēs neietu, mēs vienmēr mācēsim atrast ceļu uz mājām," jauno dziesmu skaidrojis Buks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!