Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ latviešu dziedātāja Jenny May un karstasinīgais itālis Roberto Meloni (abi attēlā) beidzot laiduši klajā ilgu laiku noslēpumā turētā kopīgā projekta rezultātu – dziesmu Paslēpes, kura ierakstā piedalījusies arī Jenny May meitiņa Sāra.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Jenny_May_Paslepes.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Vienā no ieraksta reizēm paņēmu uz studiju arī meitiņu. Viņa neatkāpās no manis un mikrofona ne soli. Kamēr es dziedāju, viņa centās dziedāt līdzi un daudz smējās. Tā nu mēs nolēmām viņas jaukos smieklus atstāt ierakstā. Tā ir viņas debija mūzikas lauciņā," smejas Jenny May.

Vasarīgā un koķetā singla Paslēpes ierakstā piedalījusies ne tikai pusotru gadu vecā Sāra, bet arī septiņi īpašā atlasē izvēlēti dziedātāji - no vairāk nekā 100 dalībniekiem paveicās Ričardam Eihvaldam, Elvijam Emilam Kerevicam, Enijai Pļaviņai, Aivai Sīklēnai, Santai Vasiljevai, Sintijai Ceriņai un Robertam Štālam.

Singls Paslēpes ierakstīts GaLaPro studijā un to producējis Gaitis Lazdāns. Mūzikas autors ir izraēliešu komponists Jarons Malahijs, kurš izteicis milzīgus komplimentus abiem mūziķiem par darba rezultātiem.

Latviskās versijas vārdu autori ir Jenny May un Roberto. Dziesmai ir tapusi arī angļu versija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!