Foto: Publicitātes foto
Šonedēļ pašmāju mūziķis Justs klausītāju vērtējumam nodod savu jaunāko skaņdarbu "Ko tu dari?". Tā ir pirmā mūziķa solo dziesma latviešu valodā.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Justs_-_Ko_tu_dari_.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Galvenā dziesmas noskaņa ir skumji priecīga – tajā tiek apspēlētas divu cilvēku attiecības," jauno skaņdarbu skaidro Justs Sirmais.

Dziesmā ietvertais jautājums izskan no viena cilvēka skatupunkta, kurš "nespēj saprast, kādēļ viņa pūliņi izdabāt, pievērst uzmanību un kaut ko veidot netiek ne novērtēti, ne ignorēti".

Dziesma "Ko tu dari?" klausāma Soundcloud, tuvākajā laikā tā būs pieejama straumēšanai mūzikas servisā Spotify, kā arī lejupielādei iTunes lietotnē. Mūziķis turpina savu radošo darbību un drīzumā plāno klausītājiem Latvijā un ārzemēs parādīt jaunu dziesmu angļu valodā.

Atgādinām, ka februārī Justs LTV jauno autoru un izpildītāju konkursā "Supernova" izcīnīja iespēju pārstāvēt Latviju "Eirovīzijas" dziesmu konkursā, un starptautiskā konkursa finālā, kas norisinājās Stokholmā, ar dziesmu "Heartbeat" ierindojās 15. vietā.

"Ko tu dari?" vārdu autori ir Dominiks Jarmakovičs un Justs Sirmais, mūzikas autors – Justs Sirmais, producents – DJ Rudd. Dziesma ierakstīta Hodila studijā, miksēja Armands Treilihs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!