Foto: DELFI/LETA

Lai gan pēdējā laikā norimusi sabiedrības interese un ažiotāža, kas vairāku nedēļu garumā apvija mūziķi Andri Kiviču un viņa draudzeni Lieni Skulmi, abi joprojām turpina par sevi dažādos veidos atgādināt. Mīlētāju izdarības piesaistījušas arī dziesminieka Kaspara Dimitera uzmanību, un viņš pārim pat veltījis skaņdarbu.

Dimiters aizvadītās nedēļas izskaņā "YouTube" nācis klajā ar kompozīciju "Kivi čivi čivi blūzs", kurā tiek apdziedātas Kiviča attiecības ar Skulmi, raušanās pēc publicitātes un centieni sev pievērst sabiedrības un preses uzmanību.

Tā, piemēram, viens no dziesmas pantiņiem skan tā: "Patīk man, ka mani rāda Rampā, vannā, bodē, bārā. Sirds kā zarna man ir tāda: Kas tai iekšā, tas nāk ārā."

Kompozīcija jau piesaistījusi visai lielu ļaužu interesi, un neilgā laikā tās video noskatīts vairāk nekā 20 tūkstošus reižu.

Atgādinām, ka Kivičs, kurš joprojām ir precējies, pērnā gada izskaņā nāca klajā ar paziņojumu, ka nolēmis šķirties un uzsācis kopdzīvi ar Lieni Skulmi.

Pēdējos mēnešos pāra vārds plaši izskanējis dažādos skandālos. Tā, piemēram, februāra sākumā ažiotāžu izraisīja video tiešraide, kurā Skulme un Kivičs savus sekotājus uzrunāja no vannas. Sižetā vairākkārt pavīdēja mūziķa intīmākā ķermeņa zona, un daudzi par to pauda sašutumu.

Par pāra attiecībām arī tiek veidots realitātes šovs. Tāpat arī drīzumā tiks izdota Kiviča grāmata.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!